Chat with us, powered by LiveChat

Ny revolutionerande metod för tandreglering

Ett leende kan förändra allt – ditt självförtroende, ditt synsätt, ditt liv. Med Invisalign behöver det inte vara någon stor sak att få det leende du alltid drömt om. I själva verket har det knappast någon inverkan alls på ditt dagliga liv.

Vad är Invisalign?

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. I takt med att du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 3 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

När du påbörjat din Invisalign-behandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 2-veckors perioder och dina tänder börjar gradvis röra sig, lite i taget, tills de når sitt beräknade slutliga läge. Under hela denna tid kommer du regelbundet att gå på kontroll hos din tandläkare för att följa och bekräfta din utveckling och se till att behandlingen känns bra.

Vad är fördelarna med Invisalign?

Det är en bekväm tandregleringsmetod eftersom Invisalign inte har några metallfästen eller trådar som kan skava eller orsaka irritation. Den genomskinliga tandskenan som är mycket diskret kan tas bort när man äter, dricker eller ska borsta tänderna. Kombinationen med en näst intill osynliga skena och möjligheten att när du önskar kunna ta ut skenan, har gjort Invisalign till ett väldigt populärt alternativ för de som vill räta ut sina tänder utan den klassiska ”rälsen”.

En behandlingsplan skräddarsydd just för dig.

Innan vi kan påbörja din behandling med Invisalign skannas dina tänder med en digital kamera, för att avgöra att de kan regleras med Invisalign-metoden. När detta är bekräftat görs en behandlingsplan för just dig och dina tänder med hjälp av ett virtuellt 3D-system. Genom datorns hjälp kommer du kunna se hur dina tänder beräknas röra sig under behandlingens gång och även hur dina tänder kan förväntas att se ut efter fullföljd och avslutad behandling med Invisalign-metoden.

Vincent: “Jag är 100 % nöjd och skulle rekommendera Invisalign till alla.”

“Jag hade ett problem med mitt leende. Mina tänder överlappade varandra och jag var missnöjd med det. Men jag kunde inte tänka mig att ha en tandställning fastsatt på tänderna. Jag gick till en ortodontist och han rekommenderade Invisalign. Jag blev genast nöjd med hur genomskinliga de var och hur lätta de var att använda och ta ut.

Vissa märkte att jag hade tandskenor, men bara för att jag log mer. Vissa märkte inget förrän jag berättade, när behandlingen var avslutad. Du tar ut dem när du äter så det är inga problem. Du kan ta ut tandställningen om du behöver innan till exempel ett möte.

Jag är 100 % nöjd och skulle rekommendera Invisalign till alla. Jag är mer självsäker, mer social och ler mycket mer. Ett leende kan faktiskt förändra ditt liv.”

Före

Efter

Mikala: “Jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan.”

Jag var missnöjd med att en av mina tänder stack ut. Jag tänkte på det när jag pratade med någon, när någon tog kort – jag mådde riktigt dåligt och ville ändra på det. Men jag tyckte att jag var för gammal för tandställning. 

Jag valde Invisalign eftersom tandskenorna är genomskinliga. Ingen märkte att jag hade dem på mig och jag tyckte om att man kunde ta ut dem när man skulle äta. Jag skickade bilder till mina vänner under behandlingen; de blev imponerade över hur mina tänder förändrades och hur bra de såg ut.

Behandlingen gav mig självförtroende från början till slut. Jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan. Man förstår inte hur viktigt ens leende är. Invisalign gjorde en enorm skillnad på mitt liv: Jag ler självsäkert, jag ser bättre ut i foton och jag är inte besatt av mina tänder längre. Resultaten blev precis som jag föreställt mig.

Före

Efter

CITY DENTAL

Drottninggatan 27
Box 161 56
103 24 STOCKHOLM

Närmsta tunnelbaneuppgång är T-Centralen uppgång Sergels Torg.

BOKA TID GENOM ATT RINGA

08 – 20 06 80

ELLER