Chat with us, powered by LiveChat

Referenser – Så tycker våra kunder om oss

Visste du att 98 % av våra patienter är nöjda med bemötandet hos våra tandläkare och sköterskor?
Nedan kan du läsa om vad några av våra kunder tycker om oss.

Proffsigt, snabbt och smidigt!

“Jag är jättenöjd med mina fasader! 3D-tekniken var verkligen häpnadsväckande och allt blev så proffsigt, snabbt och smidigt.”

Mei Shen Hillerbrand, designer/entreprenör, Stockholm

City Dental har fått min tandläkarrädsla att minska betydligt

“Jag känner mig så trygg och omhändertagen på City Dental och de har dessutom fått min tandläkarrädsla att minska betydligt. Kort sagt, jag är nöjd och belåten.”

Marianne Lingserius, Ekologisk hudterapeut och naturterapeut, Stockholm

Jag blev otroligt trevligt och professionellt bemött

“Smidigt, professionellt och Hi-Tech”

Ellen Engvall, Mediyogaterapeut, Stockholm

Tandvården har hög kvalitet till ett bra pris!

“Jag har gått hos City Dental i ett år. Jag kom i kontakt med dem genom en vän och har även sett deras annonser i tunnelbanan.

De som jobbar på City Dental är lugna och trygga. Det gör att man känner sig väl omhändertagen. Jag gillar att de har öppet lördagar och söndagar. Det är bra service. Personalen är trevlig och välkomnande redan i receptionen. Det känns mer personligt hos City Dental än exempelvis Folktandvården. Jag har alltid en bra känsla när jag går därifrån. Det är fräscha och moderna lokaler och tandvården har hög kvalitet till ett bra pris.”

Malena Praesto, egenföretagare, Stockholm

Nu kan jag skratta igen!

“Nu kan jag skratta igen.”

Ebba Matz, konstnärinna, Stockholm

Allt känns mycket professionellt på City Dental!

“Allt känns mycket professionellt på City Dental och både tandhygienisterna och tandläkarna där är helt fantastiska!”

Alvaro Berriel, Stockholm

Det råder en familjestämning på City Dental, detta trots att det är en stor mottagning

“Jag valde City Dental efter rekommendation från vänner och bekanta. På kliniken råder en lättsam stämning och miljön är modern och fräsch. Det är en mångkulturell klinik med många olika nationaliteter både vad det gäller personal och patienter. Den lättsamma stämningen och det vänliga bemötandet medför att även större ingrepp upplevs som mindre dramatiska. Man kan säga att det råder en familjestämning på City Dental, detta trots att det är en stor mottagning. Jag vill också rekommendera City Dental för att det är lättillgänglig, serviceinriktade klinik med bra öppettider.”

Magnus Holmgren, läkare, Stockholm

Det är härligt att det är mångkulturellt!

Jag ville byta tandläkare och en vän berättade då om City Dental. Jag var inte nöjd med de som jag gick till tidigare och visste inte vem jag ville gå till. När jag kom in tyckte jag att det var en lugn miljö och fullt av glada och pratglada människor. De har även flexibla öppettider, man kan gå tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Man behöver inte bli stressad för sitt tandvårdsbesök. Jag tror det är väldigt viktigt för människor att kunna åka till tandläkaren när man vill.

 

City Dentals starka sida är att de har multikulturell personal som jobbar där, det gör att de står ut från mängden. Jag som fransyska tycker att det är bra att de talar olika språk. Jag blir lugnare och känner mig mer välkommen och kan andas ut. Tänder är viktiga. Man lägger märke till och tänker på tänderna. Tidigare skämdes jag för mina tänder. Jag vill ha fina tänder! Jag är lärare och det är viktigt att kunna le när man jobbar med människor. Efter mitt besök hos City Dental, där jag satte in två kronor, såg jag en enorm skillnad. Mina barn sa också ”vilken skillnad!”. Nu kan jag le utan att tänka efter. Jag är jätteglad för mina nya tänder.

Béatrice Le Gall-Bengtsson, lärare, Stockholm

Det bästa med City Dental är tandläkarna och deras personliga bemötande

“Det bästa med City Dental är tandläkarna och deras personliga bemötande. Alla tandläkare jag träffat på City Dental har varit underbara och framförallt professionella och mycket noggranna. Jag tyckte även det kändes fantastiskt där inne med alla kulturer, det multikulturella ger mycket livskraft. Jag tror stenhårt på att vi ska blanda. Jag känner mig alltid sedd och omhändertagen och personalens varma ord och leenden gör att man slappnar av.

Personalen hälsar, välkomnar, skrattar och har alltid koll på vad man heter. Jag ser alltid mycket leenden när jag besöker kliniken. Jag gillar City Dental. Det är professionellt och jag ska absolut fortsätta gå dit. Jag har tidigare vandrat från tandläkare till tandläkare, på andra kliniker har det känts som att patienterna kommer på löpande band och även opersonligt. City Dental har schysstare priser och de tar inte ut 1 500 kronor för 10 minuter. Jag vill gärna uppmana människor att ta hand om sina tänder. När man är 85 bast är det försent, men jag är väldigt tacksam över att de räddade mina tänder där borta på City Dental och jag är jättenöjd.”

Peter Buchar, konstnär, Ulricehamn

Jag kommer att rekommendera City Dental för all framtid. De har förändrat mitt liv. Nu kan jag le!

“Jag har haft en otrolig tandläkarskräck, men det var helt fantastiskt att komma till City Dental. Jag började gå hos City Dental i januari 2015. Det var min fru som rekommenderade mig att gå dit, dels för att hon själv är patient där, men också för att hon visste om min tandläkarskräck. Om jag jämför City Dental med min förra tandläkare så kan jag säga att det var som natt och dag. Den förra hade gamla verktyg, medan det var som att komma in i framtiden hos City Dental, det är väldigt modernt där.

Jag tycker även att City Dentals tider är väldigt bra. Jag jobbar väldigt mycket, så det är skönt att kunna välja tiderna själv. Jag tyckte att alla som arbetade där var helt enormt bra – från de som satt i receptionen till de som behandlade mig. Jag hade tidigare ett fel i bettet vilket ledde till att jag tuggade sönder mina tänder, så jag har gjort ganska många åtgärder åt mina tänder, allt från lite svårare operationer till vanliga undersökningar. Det var jobbigt och problemen med mina tänder blev till slut ett handikapp, tidigare pratade jag med stängd mun. Efter min behandling hos City Dental har jag fått många positiva kommentarer. Jag har alltid haft en dröm att få en guldtand, och den önskan gick i uppfyllelse hos City Dental. Hos City Dental blev jag bemött med vänlighet och professionalism till 100%. Jag rekommenderar absolut City Dental! Jag har redan rekommenderat folk på mitt jobb och mina svärföräldrar.”

Rachid Píotrowski, Försteman på Vianor (Hägersten), Tyresö

City Dental har modern utrustning och det känns som att de förnyar sig

“City Dental är modernt och smart. De har öppet alla dagar i veckan och till sent på kvällen. All annan tandvård känns förlegad.

City Dental är skönt avdramatiserat! Det är inte som förr där man satt i ett litet väntrum med tre till fyra stolar. Det är stor omsättning på patienter. Jag uppmanar alla att gå till tandläkaren. Det är som att tanka bilen, det måste bara göras. När man går ifrån City Dental känner man sig som en ny människa i munnen.

Jag upplever att City Dental har modern utrustning och det känns som att de förnyar sig. Jag kan rekommendera City Dental till alla som jag pratar tandvård med. Alla jag träffat på kliniken har varit bra. Jag är supernöjd.”

Fredrik Sachs, Entreprenör, Stockholm

Jag jobbar som tangolärare och när man dansar tango behöver man ett vackert leende som Marcelo man kan charma sin partner och publik med!

“Jag går till City Dental eftersom jag gillar tandläkarna där och har alltid varit nöjd med resultatet. Alla är glada och trevliga och det är en familjär atmosfär på kliniken.

Jag jobbar som tangolärare och när man dansar tango behöver man ett vackert leende som man kan charma sin partner och publik med! Tack vare City Dental har jag det.

Jag kommer ifrån Argentina och hos City Dental finns tandläkare och tandsköterskor som kan förklara alla steg i behandlingsprocessen på spanska, mitt första språk. Jag känner mig därför trygg i händerna på City Dentals tandläkare.”

Marcelo Almiron, Tangolärare, Buenos Aires

Det bästa med City Dental är att de har duktiga tandläkare, bra priser och ligger mitt i stan!

“Jag hade inte hittat en klinik jag var nöjd med, jag har varit hos flera olika. När jag kom till City Dental fick jag en jättebra kontakt med min tandläkare. Mitt första intryck av City Dental var att de kändes som personalen var en enda stor familj. Det är därför jag blev kvar.

Jag får precis den vård jag behöver, tandläkaren är noggrann och tydlig och utgår från mina behov. Det bästa med City Dental är att de har duktiga tandläkare, bra priser och ligger mitt i stan!”

Lusine Avetisyan, Sundbyberg

Den bästa tandvård jag fått!

“Jag har tidigare haft stora problem med mina tänder. Jag har varit hos flera tandläkare men inte fått min röst hörd. Men på City Dental är det stor skillnad. Där tar de allt i min takt. De stressar inte igenom jobbet utan de är försiktiga och ser till att jag förstår och är beredd på vad som ska hända. Får man minsta ont avslutar de. Sedan följer de alltid upp behandlingen och ger rekommendationer.

City Dental har bra priser och det är dessutom den bästa tandvården jag fått. Jag är jättenöjd! Jag känner mig välkommen när jag kommer till City Dental. Personalen ger ifrån sig värme och jag känner mig verkligen trygg. Det bästa med City Dental är deras sätt att jobba och hur de behandlar sina kunder. Man blir som en del av deras familj och inte bara deras kund. Personalen är rolig och trevlig. De är jätteunderbara människor. Man vill inte gå därifrån!

Jag som alltid haft problem med mina tänder. Nu vill jag le hela tiden, folk tror jag är galen!”

Sara Kurecki, Husby

City Dental botade min tandläkarskräck! 

“Jag blev tipsad om City Dental av min flickvän som berättade att de hade bra priser. Nu har jag gått till City Dental 8-10 gånger och mitt intryck är att de är väldigt professionella. Redan i receptionen har de ett trevligt bemötande. Innan jag gick till City Dental var det mer än 10 år sen jag gick till en tandläkare på grund av min tandläkarskräck. Skräcken grundade sig i att när jag som liten skulle dra ut en tand på en annan klinik drog de ut fel tand på mig, de hade antagligen läst röntgenplåtarna upp och ned.

Idag drar jag mig inte längre för att gå till tandläkaren. Jag blev av med min tandläkarskräck mycket tack vare min tandläkare på City Dental. Hon är social och trevlig och hela tiden mån om att jag mår bra. Hon får mig att tänka på något annat. Förra gången jag var på City Dental satt jag på behandling under fem timmar men tiden gick ändå väldigt fort på grund av att de är så trevliga. De har över lag väldigt bra kundbemötande och väldigt bra priser!”

Patrik Munther, Järfälla

Tycker det bästa är de långa öppettiderna

Det bästa med City Dental är att de har långa öppettider. Man kan gå dit både morgon och kväll. Tidigare gick jag till en annan tandläkare, då var jag tvungen att ta ledigt från jobbet eller studierna. Nu kan jag gå på kvällar eller helger utan att oroa mig för det. Jag hade med mig min son till City Dental en gång eftersom jag inte hade fått barnvakt. Och det gick superbra. De tog hand om honom lika bra som de tog hand om mig!

Sara Löfman, Solna

Stor skillnad på priset jämfört med andra kliniker

Priset är perfekt! Jag har fått kostnadsförslag från andra kliniker och det är verkligen stor skillnad! Man får bra service och behandling på City Dental, och utöver det så får man ett bra pris. Det är precis vad man vill ha! Dessutom känner man sig alltid välkommen. Personalen lyssnar på patienterna och behandlar dem väldigt bra. Det är en väldigt bra stämning på City Dental, det syns att personalen trivs och kommer bra överens med sina kollegor.

Abdelkader Charafi, Huddinge

Har bara goda erfarenheter

Jag har varit kund hos City Dental i 4-5 år och har bara goda erfarenheter. Varje möte har varit trevligt! Man får alltid veta vad besöket kommer att kosta innan undersökningen. Och de har aldrig några långa väntetider eller förseningar, man hinner bara sätta sig så ropar dem ens namn!

Riitta Lötberg, Nacka

Patient sedan 2006 som tycker bemötandet är fantastiskt

Jag har varit kund hos City Dental sedan 2006 och har blivit lika nöjd efter varje besök. Tandläkarna har ett helt fantastiskt kundbemötande, det är väldigt professionellt men samtidigt mycket trevligt. Jag upplever det som att de har en öppenhet gentemot kunder som jag aldrig tidigare har stött på hos andra tandläkare. Det märks även tydligt av att personalen på City Dental trivs med sitt arbete, de skojar, har en bra sammanhållning och är glada vilket smittar av sig på patienterna. Dessutom får jag alltid hjälp med kostnadsförslag av City Dental vilket är jättebra så att jag vet var jag har ekonomin. Att de har lägre priser påverkar absolut inte kvalitén på kliniken, priserna blir snarare som pricken över i:et.

Yvonne Brodd, Solberga

Ville krama tandläkaren när han fick kostnadsförslaget

Innan mitt första besök på kliniken år 2007 hade jag inte varit hos tandläkaren på nära 10 år, vilket gjorde att jag förväntade mig skräckinjagande fakturor, så som det brukar vara hos många tandläkare. När jag fick det första kostnadsförslaget från min tandläkare på City Dental ville jag bara krama honom, det visade sig att City Dental erbjöd ett kostnadsförslag som var nästan halva summan av det som Folktandvården skulle ta för samma ingrepp. Priserna är som nämnt otroligt låga, men det gör ingen som helst skillnad på kvalitén. Kliniken är toppmodern och ligger i rena och fräscha lokaler. Den största anledningen till att jag återkommer till City Dental är tack vare deras härliga och kompetenta tandläkare.

Ronny Åslund, Vällingby

Positivt överraskad över de moderna lokalerna

Jag kan erkänna att jag inte hade jättehöga förväntningar innan mitt första besök. Jag besökte kliniken för första gången rätt nyligen, och blev redan i receptionen positivt överraskad av hur fräsch och modern kliniken var, det var inte alls som jag väntat mig. Det är en väldigt härlig stämning inne på kliniken och de har en oerhört trevlig personal som man får en personlig kontakt med. En annan sak med City Dental som jag verkligen uppskattar är hur smidigt allt går till, både före och under besöket. Det gick snabbt att få en tid och på plats gick besöket förvånansvärt snabbt och smidigt. Det märks att hos City Dental är det tandläkaren som anpassar sig efter patienten och inte tvärtom. För oss som jobbar på dagarna är det alla tider som passar, därför känns det perfekt att City Dental även har sin mottagning öppen på lördagar utan att det kostar något extra.

Camilla Owrenn Öhlund, Bromma

Fick snabbt en tid innan han och sambon skulle på semester

Jag besökte nyligen kliniken för första gången då jag blev rekommenderad dit. Jag är från Australien och har hört många skräckhistorier om svenska tandläkarpriser, därför gav jag City Dental en chans. De flesta har nog varit med om tandläkarbesök där man suttit i tandläkarstolen ovetandes om vad som försiggår i munnen, och sen står man där med en dyr faktura utan att förstå vad den grundar sig på. Hos City Dental är det väldigt skönt att slippa detta, tandläkarna förklarar utförligt vad som behöver göras och sedan ger de bra kostnadsförslag och betalningsplaner, vilket gör att kostnaden inte kommer som en dålig överraskning. Jag hade en gång bråttom till en båt med min sambo och skulle försöka hinna klämma in ett tandläkarbesök hos City Dental innan avgången, så vi var lite stressade. Båda förundrades av hur snabbt och effektivt besöket gick när vi förklarade att vi hade bråttom. Tandläkarna var lugna och avslappnade och tack vare deras effektiva arbetssätt hann vi med vår båt. De har verkligen en fantastisk förmåga att hantera stressade patienter. Sedan jag kom till Sverige är City Dental faktiskt den första tandläkarkliniken jag blivit riktigt nöjd med.

Glen Pike, Bromma

40 % billigare implantat på City Dental än hos andra tandläkare!

“Jag gick till City Dental första gången när en tandbrygga gick sönder och jag märkte att jag kunde få den ca 40% billigare där än hos min vanliga tandläkare.

Deras tandläkare är väldigt duktiga och det är aldrig något språkproblem. Det finns även bra information på TV-skärmarna och utrustningen är modern, så jag är jättenöjd.”

Lennart Bjertsjö, pensionär

City Dental har priser som är snällare mot privatekonomin och vi har fått behålla samma tandläkare under alla år, vilket är jättetryggt!

“Jag har en enorm tandläkarskräck, så när min vanliga tandläkare gick i pension tänkte jag limma fast min lösa tand med superlim. Men så fick jag tips om en tandläkare på City Dental som är duktig. Nu har jag gått dit i 7 år och är jättenöjd” – säger Margit.

”City Dental har priser som är snällare mot privatekonomin än övriga tandläkarkliniker. Speciellt när man ska göra implantat, bryggor eller proteser” – säger Lars.

”Sköterskorna och tandläkarna är jättetrevliga och vi har fått behålla samma tandläkare under hela tiden vi har gått till City Dental, vilket är jättetryggt” – säger både Lars och Margit.

Paret Lars och Margit Carlqvist, pensionärer, Spånga

CITY DENTAL

Drottninggatan 27
Box 161 56
103 24 STOCKHOLM

Närmsta tunnelbaneuppgång är T-Centralen uppgång Sergels Torg.

BOKA TID GENOM ATT RINGA

08 – 20 06 80

ELLER