Våra estetiska behandlingar

Innan man gör några estetiska behandlingar med Botox eller fillers rekommenderar vi starkt att man först bokar en konsultationstid. På en konsultation sitter du tillsammans med en legitimerad, certifierad sjuksköterska och tillsammans med hen diskuterar du dina önskemål och tankar, samt sjuksköterskans rekommendationer och råd. Konsultationstiden är på 30 minuter och kostar 200 kronor. Vid behandling kommer dessa 200 kronor fungera som en förskottsbetalning, dvs de kommer att dras från kostnaden på behandlingen.

Allmänt om våra estetiska injektioner

På City Dental utförs alla våra estetiska injektioner av legitimerade sjuksköterskor som blivit certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen innebär att vi upprätthåller en god medicinskteknisk kompetens och regelbundna vidareutbildningar för att säkerställa patientsäkerheten. Produkterna vi använder är de mest världsledande och säkra inom branschen. Alla fillersprodukter (Hyaluronsyror) är från Restylane och Juvederm och alla muskelavslappnande medel (botox) är från Azzalure och Vistabel. Med kvalitetsprodukter och utbildad personal kan vi på City Dental fokusera på varje enskild patients behov. Estetiska injektioner ska varken vara obehagliga eller alltför smärtsamma, vi lägger därför extra stor vikt vid den enskilde patientens känslor och önskemål, hos oss ska du alltid känna dig trygg och omhändertagen med våra sjuksköterskor vid din sida. Om du är orolig eller stickrädd så är du i garanterat goda händer hos oss.

Vad är fillers?

Fillers används i första hand för att återfukta och återskapa förlorad volym i ansiktet, de används också till att jämna ut åldersrelaterade håligheter, smårynkor och till att accentuera ansiktsdrag. Exempel på behandlingsområden är kinder, nasalabialveck, sura mungipor, läppförstoringar och skinboosterbehandlingar.

Vad är Botox?

Botox är ett muskelavslappnande medel som används i första hand för att ta udden av kraftig muskelaktivitet i ansiktet som orsakat djupa rynkor i främst pann- och ögonregionen. Genom regelbunden behandling slätas i många fall djupa rynkveck i princip ut helt. Exempel på behandlingsområden är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkarna runt ögonen eller rynkorna på näsryggen (bunny lines).

Priser på estetiska behandlingar

Observera att detta är ”från”-priser och att priset är relaterat till bl.a. hur mycket material som används.

Botox

   
Ett område (argrynka/kråksparkar/panna) från 2 500 kr
Två områden (argrynka+panna/kråksparkar) från 2 500 kr
Tre områden (argrynka+ panna + kråksparkar) från 2 500 kr
Små områden (bunny lines/ögonbrynslyft) från 2 500 kr
       

Fillers

   
Nasalabialveck från 3 000 kr
Kinder från 3 000 kr
Kindben från 3 000 kr
Läppar från 3 000 kr
Läpprynkor från 3 000 kr
Sura mungipor från 3 000 kr
Hudföryngring (skinbooster) från 2 500 kr
Hudföryngring (skinbooster) paketpris tre behandlingar från 7 000 kr

 

Restylane

ÖPPETTIDER

Måndag - fredag: 07:30 - 21:00 - Lördag: 09:00 - 17:00 - Söndag: 10:30 - 16:30

BOKA TID GENOM ATT RINGA
08 - 20 06 80
ELLER
BOKA ONLINE

Drottninggatan 27, Box 161 56, 103 24 STOCKHOLM. Närmsta tunnelbaneuppgång är T-Centralen uppgång Sergels Torg. Klicka för karta