08 - 20 06 80

City Dentals behandlingar

Vi på City Dental erbjuder en rad behandlingar som lagningar, akuttandvård, tandhygienbehandling, kronor och broar, implantat, fasader med mera. Vi erbjuder två olika tandblekningsmetoder; laserblekning hoss oss på kliniken samt en skräddarsydd blekskena där du själv bleker dina tänder enkelt och säkert i ditt egna hem.

På City Dental sätter vi alltid kvaliteten i första rummet. En intern grupp med erfarna tandläkare går kontinuerligt igenom alla behandlingar som utförts på City Dental. Detta för att säkerställa att kvaliteten på tandvården är den bästa möjliga. Läs mer om hur vi jobbar med kvalitet.

Vi rekommenderar våra patienter att besöka tandläkare varje eller vartannat år, beroende på hur allmänhälsan i munnen ser ut. Om du har många gamla lagningar som behöver kontrolleras eller haft andra problem rekommenderar vi en årlig kontroll. Om du har friska tänder kan det räcka med kontroll vartannat år. Det lönar sig dock alltid att gå på regelbundna kontroller, både ekonomiskt och hälsomässigt!

På City Dental har vi förståelse för att det kan vara nervöst att gå till tandläkaren och att det inte är helt avslappat att ligga i en tandläkarstol. Vi vill göra allt för att din upplevelse ska vara så positiv som möjligt, därför utförs alla våra behandlingar i stolar med TEMPUR®madrasser. En Tempurmadrass gör att tryckpunkterna mot kroppen minskar och låter den vila i ett naturligt och avspänt läge. Madrassen formar sig efter din kroppsform och ger en bra balans mellan komfort och stöd. Det är viktigt för oss att du kan slappna av under hela ditt besök och gå härifrån med känslan av en behaglig vistelse hos oss.