08 - 20 06 80

Akut tandvård i Stockholm

Vi på City Dental erbjuder akut tandvård i Stockholm varje dag, både kvällar och helger. Vi gör alltid vårt bästa för dig som behöver vård snabbt.

Behöver du boka tid för akut tandvård?

Boka Online, ring oss på 08-20 06 80 eller kom upp till kliniken på Drottninggatan 27.

Man vet aldrig när olyckan är framme och många gånger kan man behöva akut tandvård, inte bara under vanliga arbetstider. På City Dental erbjuder vi därför akut tandvård varje dag, även kvällar och helger, för dig som behöver vård snabbt. Akut tandvård kan handla plötslig tandvärk, utslagna tänder, broar som har lossnat och annat.

Om din vanliga tandläkare eller klinik inte kan hjälpa dig med dina akuta besvär är du välkommen att kontakta oss. Vi på City Dental vet hur påfrestande det kan vara att gå omkring med tandvärk och gör därför vårt bästa för att hjälpa till med dina akuta problem.

Akut tandvård Stockholm

För att boka akut tandvård hos oss kan du antingen boka online, ringa oss på telefon 08-20 06 80 eller komma upp till kliniken på Drottninggatan 27. Om du väljer att komma direkt till kliniken kan viss väntetid förekomma, även om vi gör allt för att du ska få hjälp så snart som möjligt.